Kako je nastao naš centar?


Omega holistički centar nastao je od ideje da smo svi vibracija i da samo treba da oslušnemo svoju vibraciju. Naš vibracijski kod. Kad se uskladimo s njim sve se poravnava i mi živimo život kakav smo oduvek zamišljali. Polako sve počinje da se harmonizuje, naši odnosi, emocije, situacije i najzad naše biće. Postajemo ga sve svesniji. Kao što su i neke note napisane baš za klavir, gitaru ili violončelo tako i naše biće rezonuje više ili manje sa određenim tehnikama isceljenja. Nekome prija ThetaHealing®, homeopatija, psiho analiza, akupunktura, regresija, Bereginje, kvantna medicina, yoga, astrologija..spisak je dug. Cilj nam je da u našem centru objedinimo što više različitih holističkih pristupa isceljenju da bi svako našao nešto za sebe. Svi zajedno težimo da spoznamo Boga u sebi i da budemo jednom s njim, samo su nam putevi drugačiji. Ponekad je potrebno samo da vas podsetimo na čaroliju koju nosite u sebi, da ste vi čarobnjaci vaših života. Dođite kod nas da zajedno putujemo tim stazama.

  • Saznajte više o časovima yoge kod nas i kako ona može pozitivno da deluje na vas i vaše telo. Pročitaj
  • Da biste osetili koja bi tehnika bila vama najbliža, najprivlačnija i rezonujuća sa vašim srcem, pogledajte šta vam mi to nudimo.
    Pročitaj
  • Kod nas možete da naučite i neke od tehnika, prisustvujete radionicama koje će pokrivati najrazličitije teme i uđete u svet neograničenih mogućnosti.
    Pročitaj
Na vrh