Kako je nastao naš centar?


Omega holistički centar nastao je od ideje da smo svi vibracija i da samo treba da oslušnemo svoju vibraciju. Naš vibracijski kod. Kad se uskladimo s njim sve se poravnava i mi živimo život kakav smo oduvek zamišljali. Polako sve počinje da se harmonizuje, naši odnosi, emocije, situacije i najzad naše biće. Postajemo ga sve svesniji. Kao što su i neke note napisane baš za klavir, gitaru ili violončelo tako i naše biće rezonuje više ili manje sa određenim tehnikama iscelenja. Nekome prija theta healing, nekome reiki, homeopatija, psiho analiza, akupunktura, regresija, kvantna medicina, yoga, astrologija..spisak je dug. Cilj nam je da u našem centru objedinimo što više različitih holističkih pristupa iscelenju da bi svako našao nešto za sebe. Svi zajeno težimo da spoznamo Boga u sebi i da budemo jednom s njim, samo su nam putevi drugačiji. Ponekad je potrebno samo da vas podsetimo na čaroliju koju nosite u sebi, da ste vi čarobnjaci svojih života. Dođite kod nas da zajedno putujemo tim stazama.

  • Saznajte više o časovima yoge kod nas i kako ona može pozitivno da deluje na vas i vaše telo. Pročitaj
  • Da biste osetili koja bi tehnika bila vama najbliža, najprivlačnija i rezonujuća sa vašim srcem, pogledajte šta vam i to nudimo.
    Pročitaj
  • Kod nas možete da naučite i neke od tehnika, prisustvujete radionicama koje će pokrivati najrazličitije teme i uđete u svet neograničenih mogućnosti zajedno s nama.
    Pročitaj
Na vrh