email: info@centaromega.com

Cena: 3500din

Kako "radi" ThetaHealing®?


Moje ime je Bojana Radulović i certifikovani sam ThetaHealer® praktičar. Završila sam Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje seminar.

ThetaHealing® radi direktno sa Stvoriteljem, Bogom, Izvorom, nazovite tu univerzalnu energiju od koje svi potičemo kako god vam srce želi. ThetaHealing® tehnika nam omogućava da uvidimo ograničavajuća uverenja i da ih jednostavno izbrišemo i instaliramo nova, pozitivna. Ta negativna uverenja su uzrok naših bolesti, negativnih iskustava koja imamo i nemogućnosti da to promenimo. Poznata je ona izreka: "Mi smo naša uverenja." Iz ličnog iskustva ali i iskustava klijenata znam koliko život može da postane bolji radom na našim uverenjima. Ako postoji spremnost klijenta, iscelenja su nekada i trenutna. Važno je napomenuti da sva iscelenja radi Stvoritelj, a ne praktičar.

Bitan deo rada u ThetaHealing® tehnici su i osećanja. Mi nismo ni svesni da, bar u ovom životu, neki od nas nisu naučili osećaj radosti, sreće, jasnoće, samopouzdanja ili istinske povezanosti sa Stvoriteljem. Sada možemo da naučimo klijente tim osećajima. Time se otvaraju nova vrata našeg uma, počinjemo da spoznajemo da uvek imamo beskonačno mogućnosti.

Još neke dobrobiti primene ThetaHealing® tehnike su:

  • pomaže da se rešimo strahova koje vučemo od ko zna kada
  • iscelimo uzroke naših fizičkih bolesti i time i bolest samu
  • oprostimo, rešimo se zameranja, kajanja i razočarenja
  • iscelimo stare traume, anksioznost i fobije
  • iscelimo odnose
  • naučimo da manifestujemo stvari, situacije u svom životu
  • da se povežemo više sa sobom i svojom misijom
  • pronađemo najpodobniju srodnu dušu
  • spisak bi mogli nastaviti ali ovu su neke od oblasti gde theta daje sjajne rezultate.

Tretman izgleda tako što se praktičar povezuje sa Stvoriteljem i uvodi i klijenta u theta talase, iz kojih klijent lakše može da dobije uvide u odgovore. Theta talasi su ono stanje tik prije sna, kad smo prijemčiviji za sutilnije energije i kada um nije toliko aktivan. Zatim klijent priča o svom problemu, temi na kojoj želi da radi. Praktičar tada počinje sa pitanjima koja će dovesti do temeljnog uverenja vezanog za taj problem. Kada se dođe do temeljnog uverenja ono se povlači, instalira se novo, pozitivno i sledi rad na osećanjima.

ThetaHealing® tehnika daje sjajne rezultate već nakon prvog tretmana. Na pitanje koliko je tretmana nekome potrebno nema pravog odgovora, to je između vas i Stvoritelja. Nekada je i jedan tretman dovoljan, a nekada više, zavisno od dubine problematike. Ali i nakon samo jednog tretmana nastaju vidljive promene u vašem svakodnevnom životu. Pročitajte više o iskustvima ljudi na sledećem linku na Vajaninom sajtu:
Iskustva posle thetaheling-a tretmana

email: info@centaromega.com

Cena: 3500din
Na vrh