predavanje

Dobro nam došli na prvo besplatno predavanje o ThetaHealing® tehnici u Novom Sadu


16.februar 2020. od 15 - 17haugusta cesarca 18 novi sad


Ovo predavanje možete posmatrati kao savršenu priliku da bliže upoznate ovu magičnu tehniku ili da produbite svoja znanja o njoj! ThetaHealing® meditativna tehnika je kreirana od strane Vajane Stajbal 1995. godine, tokom njenog ličnog puta ka zdravlju. Njena originalna knjiga opisuje njeno lično putovanje ka isceljenju i njenu povezanost sa Stvoriteljem koristeći svoju meditativnu tehniku. ThetaHealing® tehnika, kao što je već naznačeno jeste meditativna tehnika koja uključuje duhovnu filozofiju sa svrhom poboljšanja uma, tela i duha, dok u isto vreme približava Stvoritelju Svega Što Jeste (Univerzumu, Bogu…).


Zasniva se na radu kroz fokusiranu molitvu Stvoritelju i omogućuje da se istrenira naš um, telo i duh u cilju čišćenja ograničavajućih verovanja i življenja života sa pozitivnim mislima, i razvijanjem vrlina u svemu i kroz sve što radimo. Kroz meditaciju i molitvu, ThetaHealing® tehnika stvara jedinstven pozitivni životni stil.


ThetaHealing® tehnika se uvek podučava na način da se koristi uz konvencionalnu medicinu. Uči nas kako da koristimo sopstvenu prirodnu intuiciju, oslanjajući se na bezuslovnu ljubav Stvoritelja Svega Što Jeste. Mi verujemo da upravo ta fokusirana molitva koristi „teta“ i „delta“ moždane talase, i da time možemo svedočiti kako Stvoritelj Svega Što Jeste stvara fizičke i emocionalne blagodeti. Učimo da kroz ThetaHealing® tehniku naše prirodne intuitivne sposobnosti mogu biti iskorišćene da donesu promene i fizičko i emocionalno izobilje.


Na predavanju ćete biti u prilici da čujete mnogo više o ovoj magičnoj tehnici, o njenoj primeni, o tome kako nam može pomoći u našem svakodnevnom životu i našim životnim izazovima, ali i da osetite njene benefite kroz vođenu meditaciju i instalaciju osećaja.


Predavanje vodi Martina Janjić, sertifikovani ThetaHealing® instruktor, zajedno sa svojim suprugom i asistentom, ThetaHealing® praktičarom, Ognjenom Janjićem.


Ulaz je besplatan, ali je prijava i rezervacija mesta obavezna.


Za više informacija o tehnici i njenoj osnivačici Vajani Stajbal posetite:
www.thetahealing.com


Za više informacija o Martini Janjić i Centru Beli Ždral, posetite:
www.belizdral.com


KONTAKT INFORMACIJE:


Omega holistički centar Novi Sad
telefon: 065/83 12 489
e-mail: info@centaromega.com
Facebook stranica
web sajt: www.centaromega.com


Martina Janjić
telefon: 063/18 84 213
e-mail: martinareikitheta@gmail.com
FB stranica: Martina Janjić - Centar Beli Ždral
Na vrh