Kristina Maksićinfo@centaromega.com

Cena: 6000din

Šta je to regresoterapija?


Regresoterapija je terapeutski metod koji nam omogućava da osvestimo sećanja koja nam stvaraju blokade i probleme na bilo kom životnom polju. U regresoterapiji osvešćujemo uzrok svojih životnih problema i razrešavamo ih na duboko podsvesnom nivou.
Ona nam pomaže da se oslobodimo trauma i emotivnih blokada koje smo doživeli u svom detinjstvu ili pak u prenatalnom periodu (od začeća do momenta radjanja), traume koje nosimo iz porodinog ili kolektivnog nesvesnog.

Regresoterapija podrazumeva uvodjenje klijenta u duboko opušteno prošireno stanje svesti u kom je istovremeno svestan i sebe i svega što terapeut govori, ali je delom svoje svesti u kontaktu sa do tada nesvesnim sadržajem, odnosno sa sećanjima koja mu se otvaraju poput filma na filmskom platnu.
Klijent nije u hipnozi, svestan je i seća se svega nakon regresoterapije, ima u svakom trenutku moć da zaustavi terapiju i ima potpunu kontrolu nad čitavim procesom.
Klijent može dobijati informacije u toku regresoterapije na sledeće načine: -vizuelno (vidi slike, boje, oblike, likove i predele) -u vidu senzacija u telu -misaono (u vidu informacija, odnosno misli koje dolaze iz nesvesnog u svest)

Regresoterapija je duboko isceljujuća i može se raditi na bilo koju temu koju klijent postavi zajedno sa terapeutom, a najčešće je radimo iz sledećih razloga: -emotivne blokade -blokade u vezi posla, novca -svoje partnerske i ostale odnose -svoje porodično polje -zdravstvene tegobe, različita fizička i psihička stanja (depresija, anksioznost, strahovi, fobije, nedostatak samopouzdanja, i slično) -odnos prema sebi -isceljivaje unutrašnjeg deteta
Regresoterapeut nežno vodi klijenta kroz čitav proces, metod je prijatan i duboko opuštajući. Nema nikakve neželjene efekte.

Nakon regresije naša prirodna vibracija se promeni na bolje, lakše i brže se vraćamo u stanje mira i harmonije i prihvatanja svega što nam se u životu dešava. Nakon samo jedne seanse klijent se oseća energićnije, srećnije, ispunjenije ljubavlju i radošću, oseća olakšanje i sa dubljim razumevanjem gleda na svet. Sama regresoterapija nas može podsetiti i na to koliko je ovoživotno iskustvo kratko ali jedinstveno, te da je svaki trenutak važan i vredan življenja punim plućima. Konačno, dešava se da klijent u terapiji spozna svoju životnu svrhu i da doživi ohrabrenje da izadje iz zone komfora i uskoči u okean mudrosti, kreativnosti i inspiracije i počne da radi ono što voli i za šta je duboko nadaren.

info@centaromega.com

Cena: 6000din
Na vrh