info@centaromega.com

Cena: 2000din

Šta je reiki?


Reiki je drevna metoda koja ce unaprediti vase duhovno i telesno zdravlje i poboljsati kvalitet zivota u mnogim segmentima vase svakodnevnice. Kao metoda tradicionalne medicine, Reiki je legalizovan i odobren podzakonskim aktom koje je potpisalo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije i tako ga svrstalo u sredstva za unapredjenje zdravlja i rehabilitacije.

Reiki metoda je prirodna, jednostavna, ima sirok spektar delovanja kao i prakticno potvrdjene efekte. Zasniva se na vestini kanalisanja univerzalne zivotne energije u cilju znacajnog povecanja kapaciteta vitalne energije, jacanja odbrambenih sposobnosti organizma, unapredjenje zdravlja u cilju poboljsanja kvaliteta zivota. Takodje omogucava proticanje one kolicinie energije koja je neophodna da osoba postigne psihofizicku kondiciju, jer niska zivotna energija dovodi do toga da je osoba podlozna bolestima i stresu. Reiki mogu da koriste svi, pocevsi od tek rodjenih beba, dece, odraslih. Veoma prija zivotinjama i biljkama. Ne preporucuje se osobama koje imaju ugradjen pejsmejker, kao ni onima koji primaju insulin. Sve efekte mozemo da svedemo na rec HARMONIZACIJA. Energija ne protice samo kroz fizicko telo, vec i kroz suptilne nivoe ljudskog bica sto omogucava njihovu potpunu harmonizaciju i ostvaruje isceljujuci uticaj na psihomatske uzroke poremecaja i oboljenja.

Svako od nas je centar i svetionik svog zivota, a sve one misli, emocije i energiju koju isijava sam covek, takvu energiju i privlaci.

reiki omega holisticki centar

  Reiki utice na:
   - Redukovanje stresa
   - Jacanje imuniteta
   - Povecanje vitalnosti organizma
   - Smanjuje bol i mucninu
   - Brzo smirenje i potpunu relaksaciju
   - Poboljsanje sna
   - Harmonizaciju emocionalnog stanja
   - Podsticanje volje za zivotom
   - Povecanje nivoa koncentracije i pamcenje
   - Poboljsava vid i sluh
   - Osetno ispunjenje pozitivnom energijom i optimizmom, poboljsanje raspolozenja
   - Harmonizaciju medjuljudskih odnosa
   - Podizanje nivoa svesti
   - Uravnotezavanje leve i desne strane mozga
   - Zastitu organizma od nezeljenih dejstva lekova
   - Ubrzavanje dejstva lekova
   - Produzavanje dejstva vitamina i poboljsavanje njihove apsorpcije i jos mnogo toga...

Reiki je jedan od divnih nacina za postizanje stanja srece i ravnoteze koja je potrebna u svim oblastima zivota: zdravlje, porodica, medjuljudski odnosi, materijalno blagostanje, kreativna i profesionalna ostvarenja. Reiki je stvaralacka energija ljubavi, svetlosti i dobrote, koja vraca coveka samome sebi. -Prakticna primena Reikija prilikom tretmana ogleda se u tome da Reiki prakticar koncentrise i kanalise ogromnu kolicinu zivotne energije koja se izliva kroz dlanove prakticara i uplovljava u energetski sistem osobe. Prlikom polaganja ruku na odredjene delove tela osobe dolazi do usaglasavanja zivotne energije sa energetskim sistemom osobe u odredjenim oblastima tela u kojima je doslo do narusavanja i nedostacima vitalne energije. Tretman traje oko sat vremena u zavisnosti od trenutnog emergetskog stanja osobe. Izvodi se u lezecem polozaju, uz laku, opustajucu muziku. Po okoncanju tretmana osoba oseca dodatni polet, vecu energiju, a pritom i smiruje jer Reiki deluje na emotivno mentalnom nivou. Potrebno je samo da donesete odluku i odvojite vreme koje cete posvetiti samo sebi.

email: info@centaromega.com

Cena: 2000din
Na vrh