Šta je to terapeutska masaža?info@centaromega.com
Cena: 2000din (1h)

Terapeutska masaža teži da postigne terapijsku dobrobit. Dok je terapeutska masaža često opuštajuća, krajnji cilj seanse ili serije sesija nije opuštanje.

Terapeutski ciljevi mogu se znatno razlikovati između terapeuta i klijenata. U nekim slučajevima masaža preporučuje zdravstveni radnik i može se izvesti kao deo većeg plana lečenja. Na primer, neko ko pohađa fizioterapeuta zbog povrede može imati redovnu terapeutska masažu za popuštanje mišića, poboljšanje mišićnog tonusa i povećanje njihove fleksibilnosti. Slično tome, terapeutska masaža može se koristiti za dopunu nege rana i raznih drugih tretmana.

Neki ljudi, kao što su sportisti, radnici ili čak i kancelarijski radnici, redovno primaju terapijsku masažu kako bi se održali u dobroj fizičkoj kondiciji.

Ljudi svih uzrasta mogu imati koristi od terapeutske masaže kada je izvodi kompetentni i potpuno kvalifikovani terapeut za masažu. Masaža je takođe pogodna za osobe sa invaliditetom, očekuju majke i ljude koji se leče zbog zdravstvenih stanja, mada će možda biti potrebne posebne mere zaštite da bi se zaštitilo zdravlje klijenta.

Masažna terapija takođe može poboljšati vašu cirkulaciju, što pospešuje isporuku kiseonika i hranljivih materija do ćelija mišića i pomaže u uklanjanju otpadnih proizvoda ili smanjenju oteklina. Ovi cirkulatorni efekti masaže mogu imati značaj u lečenju nekih upalnih stanja, kao što su artritis.

Masažna terapija izaziva reakciju opuštanja, koja smanjuje rad srca, frekvenciju disanja i krvni pritisak; plus jača vaš imuni sistem; i uopšteno smanjuje fizičke efekte stresa. Ovi efekti sugerišu da masaža može biti korisna za širok raspon stanja.info@centaromega.com
Cena: 2000din (1h)


ADRESA:


Augusta Cesarca 18

21000 Novi Sad,

Drugi sprat, stan 21

KONTAKT


Telefon: 0658312489

email: kontakt@centaromega.com

skype: bojana@centaromega.com

RADNO VREME


Ponedeljak - petak

07:00 - 22h

Subota - nedjelja

07:00 - 20h


Na vrh