info@centaromega.com

Šta je Tesla metamorfoza?


Tesla metamorfoza je holistička metoda energetskog isceljivanja i podizanja nivoa svesti. Tesla metamorfoza ima tu privilegiju da nosi Teslino ime jer se prilikom rada praktičar uključuje na polje Teslinih talasa koje je sam Tesla otkrio svojevremeno i nazvao ih nehercijanskim talasima. Objasnio je da su oni drugačiji od hercijanskih, ne samo po frekvenci već i po strukturi i formi, kao i to da su multidimenzionalni i da su potpuno u domenu jedne nove fizike. Oni su isceljujući i pomažu našu transformaciju na bolje, u svakom smislu. Efekti ovih talasa su naučno ispitani i potvrdjeni od strane brojnih zadovoljnih klijenata širom sveta, takodje ovo je metoda isceljivanja odobrena od strane Svetske zdravstvene organizacije.

Tesla metamorfoza zdravlja privlači veliko interesovanje zato što klijenti prijavljuju izlečenja mnogih bolesti kao što su sida, rak, lupus, sindrom hroničnog umora, izlečenja fizčkih deformiteta, čak i urodjenih deformiteta. Isceljenja se ponekad dogadjaju veoma brzo. U većini slučajeva, tri seanse su dovoljne da se pokrenu samoisceljujući procesi u čovekovom organizmu. Tesla metamorfoza Svetlosnog tela služi za naš lični fizički, mentalno-emotivni i duhovni razvoj. Ovaj proces teži da uzdigne energiju svesti čoveka na višu vibraciju. On kreira neprekidan protok životne energije, savršen balans frekvencije svetlosti u DNK, meridijanima i čakrama ljudskog tela i pokreće oživljavanje originalnih 13 DNK lanaca. Aktivirano svetlosno telo čoveku omogućava znatno veći protok životne energije do kraja života, bolju povezanost sa svojim višim ja i uskladjenost sa svojom životnom svrhom. Jednom aktivirano Svetlosno telo radi za nas čitavog života. Ovo je metoda koja se radi jednom u životu, a efekti ne jenjavaju vremenom, već se samo produbljuju.

O razlici izmedju Tesla metamorfoze i ostalih tehnika energetskog isceljivanja (rekonektivno isceljivanje, reiki, bioenergija i slično), kao i ostalim informacijama, naučnim dokazima, iskustvima klijenata i opširnije o samoj metodi isceljivanja možete pročitati na oficijalnom sajtu: www.teslametamorphosis.com ili u knjizi ,,Tesla metamorfoza za lečenje i evoluciju“ čiji je autor Anja Petrović, učitelj ove metode širom sveta. Knjiga se može naći u svim bolje snabdevenim knjižarama.

info@centaromega.com

Na vrh