Šta je ThetaHealing® tehnika?ThetaHealing meditativnu tehniku ​​kreirala je Vianna Stibal 1995. godine tokom vlastitog putovanja nazad prema zdravlju. U originalnoj knjizi je opisano njeno lično isceljujuće putovanje i povezanost sa Stvoriteljem koristeći ovu meditativnu tehniku. ThetaHealing tehnika je tehnika meditacije koja koristi duhovnu filozofiju sa svrhom poboljšanja uma, tela i duha dok se približavamo Stvoritelju svega što jeste. To je usredotočena molitva Stvoritelju i omogućava vam da trenirate svoj um, telo i duh da obrište ograničavajuća uverenja i da imate pozitivan stav prema životu, razvijajući vrline u svemu što radite. Kroz meditaciju i molitvu, ThetaHealing tehnika stvara pozitivan način življenja.
Tehnika ThetaHealing se uvek podučava na način da se koristi u kombinaciji s konvencionalnom medicinom. Uči kako koristiti sopstvenu prirodnu intuiciju oslanjajući se na bezuslovnu ljubav Stvoritelja svega što jeste kako bi se „posao“ odradio.
Verujemo da se usredsređenom molitvom, uz korištenje „theta“ i „delta“ moždanih talas (koji uključuje fiziku i kvantnu fiziku) zapravo može postati svedok Stvoritelja svega što jeste te stvoriti trenutno fizičko i emocionalno blagostanje. Naučili smo da se putem ThetaHealing tehnike intuitivne sposobnosti mogu iskoristiti za postizanje spontanih promena, fizičkog i emocionalnog blagostanja. Da biste saznali više o tehnici ThetaHealing, posetite www.thetahealing.com


Vajanina ThetaHealing® meditacija za povezivanje sa 7 nivoa postojanja. Uživajte!


Više o samom tretmanu, gde najviše pomaže i zakazivanju na sledećem linku Saznaj više


"ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com"
Na vrh